top of page
Svømming

SVØMMEKURS FOR TRIATLETER

Bli med Aamaas Coaching og Firstpack Swim på svømmekurs søndag 3. mars på Liabadet i Nittedal. Dette er et kurs for viderekommende (1:45 per 100m) og avanserte (1:30 per 100m) triatlet som ønsker å løfte svømmingen til et nytt nivå. OBS! Lunsj inkludert

Sted: Liabadet, Nittedal

Tid: kl 11 - 16

Innhold: 2 økter på ca 1,5t hver + foredrag og enkel lunsj

Pris: kr 2500

Mer info og påmelding 👇

 

 

 

Svømmer

Videoanalyse

Alle deltakere får tilbud om videoanalyse underveis i kurset, samt en gjennomgang av de viktigste forbedringspotensialene sine. Du får tilsendt videoene for å kunne analysere de mer på egenhånd og kunne sammenlikne senere for å se fremgang. 

svømmebasseng

Tett oppfølging 

Med massiv kompetanse innenfor trening og svømmeanalyse får du kyndig veiledning og oppfølging på hva du må jobbe med videre for å løfte ditt svømmenivå. Du presenteres for drills og øvelsesbilder for å forstå teknikk, samt masse feedback på hvordan du svømmer.

Publikum og Foreleser

Foredrag om trening

Dagen brytes opp med et foredrag og lunsj i auditorium hvor vi går gjennom temaer som treningsplanlegging, forståelse av teknikk og videoanalyser. Det serveres enkel lunsj under foredrag. 

Skjermbilde 2024-01-28 kl. 11.40_edited.

JØRGEN GUNDERSEN

Jørgen er en erfaren svømmer og triatlonutøver, og har vært medlem av juniorlandslaget i svømming og representert Norge som en del av triatlonlangslaget i 10 år. Gjennom sin lange karriere har Jørgen utviklet en spesiell ekspertise innen svømmeetappen i triatlonkonkurranser. Takket være sin bakgrunn i svømming og dedikasjon til sporten, har han lært seg å trives i førstegruppen etter svømmedelen. Som en stolt utøver for Norge har han reist verden rundt og konkurrert på høyt nivå.

CC7B390C-623C-4CC0-B689-80933BEB64F7_edi

NIKOLAI AAMAAS

Nikolai har vært hovedtrener for Oslo Idrettslag Triatlon i flere år og bygget opp flere dyktige landslagsutøvere i triatlon, med spesielt høyt svømmenivå. I dag jobber han i Norges Triatlonforbund  med ansvar for juniorlandslag, utviklingslag og utdanning av triatlontrenere. Nikolai har en mastergrad i idrettsvitenskap med fordypning i effekten av høyde på prestasjon. Han har god erfaring innenfor teknikkanalyse med video og spesielt innenfor treningsplanlegging og optimalisering av trening og prestasjon.

PÅMELDING

bottom of page